Verzending en retour policy

Wat te doen bij retourneren
Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren.
Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is Multi Labels genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Multi Labels kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Multi Labels heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Garantie
Multilabels.nl hanteert de onderstaande garantie voorwaarde.

Bij Multilabels.nl heeft u een garantietermijn van minimaal twee jaar. De fabrieksgarantietermijn kan voor sommige fabrikanten langer zijn. Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan kunt u deze terugvinden in de gebruiksaanwijzing van het artikel.

De garantie is niet van toepassing op:
• Schade als gevolg van oneigenlijk gebruik;
• Onderdelen getroffen door slijtage;
• Defecten of gebreken die al bekend zijn op het moment van ontvangst/aanschaf van het product.

De rechten van u als koper worden niet beïnvloed door deze garantie. Bij de invoering van een claim onder garantie, is het van belang dat u het product bij Multilabels.nl heeft aangeschaft. Indien uw claim gerechtvaardigd is, heeft u het recht om het product te laten repareren of deze te laten vervangen door een nieuw product.

Neem contact met ons op