Over Multilabels

Multilabels heeft meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van totaaloplossingen wat betreft de productie van zelfklevende materialen en de verwerking hiervan.

“Multilabels is sterk in kombinatiedruk! “

Ons huidige produktieproces bestaat uit Rotatie-flexo, digitaal en foliedruk. Het leveren van de hoogste kwaliteit en innovatieve oplossingen vinden wij hierbij vanzelfsprekend. Al onze producten zijn NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd, en worden volgens deze kwaliteitstandaard geproduceerd en gecontroleerd.

Deze instelling heeft Multilabels gemaakt tot een toonaangevende organisatie binnen de branche en is jaarlijks al haar klanten, door geheel Europa tot volle tevredenheid van dienst. Veel bekende nationale en internationale bedrijven hebben reeds gekozen voor de service en advies van Multilabels en behoren sinds jaren tot onze vaste klanten kring.

Multilabels is onderdeel van The Labelling-Group en is gespecialiseerd in de implementatie van onder meer labelprinters, applicatiemachines en software. Door jarenlange kennis en ervaring zijn wij een gedegen partner voor onze klanten.

Multilabels denkt met u mee: van ruwe schets en/of ontwerp tot aanlevering en naadloze integratie in uw productieproces.

Al onze producten zijn NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd, en worden volgens deze kwaliteitstandaard geproduceerd en gecontroleerd.

Ons modern bedrijf is gevestigd in Houten.